Boeken

Van 1 september 2023 t/m 30 juni 2024 bedraagt de huur 95 euro per nacht.
Van 1 juli t/m 31 augustus 2024 bedraagt 115 euro.
Schoonmaakkosten zijn 70 euro per verblijf. Het is toegestaan 1 huisdier mee te nemen. Dat kost extra aan schoonmaakkosten 30 euro per verblijf. Het minimaal aantal nachten is drie.

Inclusief beddengoed, exclusief toeristenbelasting. Handdoeken zelf meenemen.

De annuleringsregeling vervalt tijdelijk indien corona op een of andere manier(bijvoorbeeld vanwege reisverbod, zelf ziek zijn) hierin een spelbreker is. Het annuleren is dan gratis. Wel graag overtuigend aangeven in hoeverre corona hierin een rol speelt.

Betaling/annulering/borg

Betaling

 1. De recreant dient de betaling in euro’s te voldoen.
 2. De betaling dient te geschieden in twee termijnen, te weten binnen 2 weken na telefonische, schriftelijke of elektronische reservering, de eerste termijn voor 50% van het overeengekomen bedrag. De tweede termijn moet vier weken voor aanvang van het verblijf ter beschikking van l’Arche zijn.
 3. Indien korter dan 6 weken voor aanvangsdatum is gereserveerd dan dient de betaling in één termijn 2 weken voor aanvang van het verblijf ter beschikking van l’Arche zijn.
 4. Indien de recreant de overeenkomst wenst te verlengen zal de recreant voor ingang van de verlenging de betaling aan l’Arche voldaan hebben.
 5. De door l’Arche in redelijkheid gemaakte buitengerechtelijke kosten, na ingebrekestelling, komen ten laste van de recreant. Indien het totale bedrag niet tijdig is voldaan, zal na schriftelijke sommatie een rentepercentage over het nog openstaande bedrag van 1% per maand in rekening worden gebracht.

Annulering

 1. Bij annulering betaalt de recreant een vergoeding aan l’Arche, deze bedraagt: -bij annulering binnen 24 uur na boeken volledige restitutie van het boekingsbedrag- bij annulering binnen 2 maanden 25% van aankomst van de overeengekomen prijs. – bij annulering binnen 1 maand 50% van de overeengekomen prijs. – bij annulering binnen 2 weken 75% van de overeengekomen prijs. – bij annulering op de aanvangsdatum van het verblijf 100% van de overeengekomen prijs.
 2. Bij annulering wordt de recreant in ieder geval 25 euro administratiekosten in rekening gebracht.
 3. Indien door bemiddeling van de recreant de plaats door een derde wordt gereserveerd en betaald voor eenzelfde periode worden alleen de administratiekosten in rekening gebracht.

Borg

 1. De recreant dient vooraf contant een borg te betalen van € 200,00 aan de huismeester in Sioniac.
 2. Na het betalen van de borg wordt door de huismeester de sleutels van het huis overhandigd aan de recreant.
 3. Bij beëindiging van het verblijf controleert de huismeester samen met de recreant de woning. Indien alles in orde is wordt de borg contant terug betaald.

Er is 1 huisdier toegestaan. Extra schoonmaakkosten 30 euro.

 
 

Boeken

Bekijk de prijs en de beschikbaarheid voor Maison l’Arche

Aankomst datum:

Vertrek datum:

[string_chosen_admin_search_type]

Number of accommodation:

Volwassenen:

Kinderen:

 

 

Zoeken ...

×
Accommodation 1

Accommodation 2

Accommodation 3

Accommodation 4

Accommodation 5

Vul uw gegevens in

Loading summary...

 

De totale prijs is  

There are no active payment gateways. Please activate at least one payment gateway in HBook settings (HBook > Payment).

Even geduld...

Controleer alsjeblieft jouw boekingsgegevens voordat je op Nu boeken klikt.