Referenties

Hieronder vindt u een aantel referenties van mensen die in onze villa zijn verbleven:

Dhr. Boogaards
We moesten even zoeken, de navigatie kende het weggetje niet. Een duidelijke routebeschrijving had handig geweest. Vriendelijk ontvangen door de heer Michel, die overal uitleg over gaf. Het dorp Beaulieu sur dordogne ligt op ongeveer 5 km afstand ( we namen de iets langere versie ) heel gezellig, met winkels ,supermarkt, veel bakkers, café’s en restaurants. Veel uitstapjes gemaakt in de omgeving. Dank voor de uitgebreide info in het huis.

Dhr. Verleysen
We werden hartelijk ontvangen door de beheerder en zijn vrouw. Hij heeft ons het huis laten zien en verteld hoe bepaalde dingen werkten en waar we alle informatie konden vinden over het huis en de omgeving. Het huis op zich was van alle gemakken voorzien. Je kon het zo gek niet bedenken of het was aanwezig. Je mocht ook overal gebruik van maken. Was iets op dan diende je het wel aan te vullen, begrijpelijk. Er waren verschillende zitjes op het terras waar we ook veel gebruik van hebben gemaakt. Het uitzicht was prachtig en de omgeving heel rustgevend. Op ongeveer 10 minuten rijden lag Beaulieu s.Dordogne waar we naar de bakker en de supermarkt gingen. We hadden prachtig weer en daarom zijn we diverse keren naar Beaulieu gereden waar we dan naar een strandje gingen om in de Dordogne te zwemmen. Dat was ook heel leuk, gelukkig niet zo toeristisch. Zaten we tussen de Fransen.

Dhr. Van Elderen
Mooi huis (van alle gemakken voorzien) in een rustig dorpje gelegen boven Beaulieu-sur-Dordogne. Beaulieu is een prachtig en relatief rustig stadje met voorzieningen als restaurants, winkels, zwembad en de rivier. Goede uitvalsbasis voor een interessante omgeving.

Dhr. Kuijpers
Letterlijk en figuurlijk warme ontvangst. Ook in de winter goede en complete inrichting. Mooie omgeving met veel historie (rocamadour, chateau de castelnaud). Het huisje is comfortabel en smaakvol ingericht en alles werkt al s nieuw

Dhr. James

We hebben weer 2 weken genoten in uw comfortabele huis in de Dordogne. We zijn hartelijk ontvangen door Michel. We hopen dat we volgend jaar weer van uw huis gebruik mogen/kunnen maken.